Timrå – Almtuna

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Timrå fortsätter jaga trepoängare i Hockeyallsvenskan på onsdagen. Stora delar av succén, går härleda till ett par överpresterande spelare. Spelare som verkligen har levererat när det har behövts som mest, Albin Lund och Jonathan Johnson. Med 21 inspelade poäng, har klubben numer endast två poäng upp till serieledningen och Björklöven. Timrå ska naturligtvis vara solklara favoriter i kvällens möte.

Almtuna är ett lag som alltså inte ens skulle spela i Hockeyallsvenskan, men som fick en gratisplats när Pantern gick i konkurs. Det känns som att klubben inte riktigt var redo för ett nytt år i den näst högsta ligan. För att klara sig kvar behöver man snäppa upp poängskörden något, men det är inte borta mot Timrå som vinsterna och poängen ska komma. Här räknar jag med hemmaseger.

Jag spelar på raka ettan till 1,50 @ Unibet.

  • Match: Timrå – Almtuna
  • Spel: Timrå (1)
  • Odds: 1,50 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar