IFK Göteborg – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborg har överträffat alla möjliga förväntningar under säsongen. Blåvitt har samtidigt inget mer än hedern att spela för inför slutspurten. Göteborgarna hittas på övre tabellhalvan, men har emellertid inte haft spetskompetensen för absoluta toppen. Oavsett vad, ett spännande projekt under tränaren Poya Asbaghi. Och det är med halvdunkel form som de kommer till spel, IFK.

Djurgården har hyllats för deras samspelthet, kollektivismen och den defensiva styrkan. På senare tid har de emellertid släppt till en del, i chanser såväl som mål. Senast kommer man från en derbyförlust mot Hammarby med siffrorna 1-2. Nu har Blåränderna en enorm möjlighet, där minst en pinne innebär att de blir serieledare inför de avslutande två omgångarna. En vinst skulle innebära ett rejält försprång.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,80 @ betway.

  • Match: IFK Göteborg – Djurgården
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,80 @ betway
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 21/10

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar