IFK Göteborg – Djurgården

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

IFK Göteborg spelade 120 tunga minuter på Borås Arena under torsdag. Blåvitt får därmed endast två vilodagar inför dagens hemmamatch. Samtidigt roterar blåvitt på rätt få spelare. De dras dessutom med skador på nyckelspelare som Söder och Jakob Johansson. Situationen är inte optimal för dess defensiv. Karlsson-Lagemyr och Calisir får spela en del. Tycker inte Blåvitt har imponerat hittills.

Djurgården går också trögt. Tappade osannolikt nog 2-0-ledning till 2-2 hemma mot Helsingborg senast. Ska inte kunna hända ett lag som är regerande mästare. Har tabellraden 2-1-3 med målskillnaden 10-8. Får inte igång flera nyckelspelare och Buya Turays djupledsspel saknas verkligen. Men nu har Kim och Tolle haft en vecka på sig att förbereda laget inför den här matchen. Är en stor fördel här ikväll.

Jag spelar på Djurgården +0 (Asian Handicap) till 1,72 @ bet365.

  • Match: IFK Göteborg – Djurgården
  • Spel: Djurgården +0 (AH)
  • Odds: 1,72 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 17:30, 12/7