Donetsk – Zagreb

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Shaktar Dontesk kommer till dagens Champions League-match med en 6-0-seger i bagaget. Detta var därutom hemmalagets femte raka seger. Det är inte bara i dem senaste omgångarna som Shaktar har imponerat, efter elva spelade matcher i den inhemska ligan, har klubben elva segrar. I senaste CL-omgången ställdes man mot Atalanta på bortaplan. Trots underläge, vann laget matchen.

Dinamo Zagreb tog i fredags sin tredje raka seger i den inhemska ligan. Trepoängaren gjorde så att man gick förbi ärkerivalen Hajduk Split och nu toppar tabellen i jakt på sin tredje raka titel. Laget är dock inte lika dominanta som Shaktar i den inhemska ligan och efter elva omgångar har man åkt på två förluster samt ett kryss. Enligt UEFA:s ranking håller dessutom den kroatiska ligan en lägre nivå än den Ukrainska.

Jag spelar på raka ettan till 1,73 @ betway.

  • Match: Donetsk – Zagreb
  • Spel: Donetsk (1)
  • Odds: 1,73 @ betway
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 18:55, 22/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!