Zenit – Leipzig

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Zenit tar emot gruppettan Leipzig på Krestovsky Stadium under tisdagskvällen. De hittas på andraplats i Champions League-gruppen. Gruppen har varit väldigt jämn och i princip alla, slår alla. Hemmalaget har en vinst, en oavgjord och en förlust på deras tre gruppspelsmatcher. I ryska ligan är klubben betydligt mer överlägsna för tillfället. Zenit leder alltjämt högstaligan före andraplacerade Rostov.

Leipzig har inlett årets gruppspel i Champions League med två segrar och en förlust. Deras senaste CL-match var mot just Zenit, den tyska klubben jagade en trepoängare för att skapa goda förutsättningar till avancemang ifrån gruppen. Men det var Zenit som började bäst och tog ledningen i första halvleken. Men Leipzig reste sig snabbt vände matchen. Resultatet blev en 2-1-seger till tyskarna.

Jag spelar på Leipzig Draw No Bet till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Zenit – Leipzig
  • Spel: Leipzig DnB
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 18:55, 5/11

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar