PSG – Leipzig

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

PSG avancerade till CL-semifinal förra säsongen, men räckte inte till. Fransmännen är revanschsugna på förra säsongen, men en förbättring krävs av klubben. Främst krävs revansch mot tyskarna som segrade i början av denna månaden. I matchen, tog PSG ledningen, men Leipzig gick segrande. Deras giftiga trio, DiMaria, Mbappe och Neymar är samtliga tillgängliga och kommer troligen ställa till med problem.

Leipzig har inte haft en spikrak form där man senast gjorde en svag insats mot Eintracht Frankfurt, men matchen slutade ändå 1-1. I ligan så ligger laget på fjärdeplats och man har bara en förlust på kontot. I Champions League har man också gjort bra ifrån sig såhär långt med segrar över Basaksehir och senast PSG. Däremot åkte de på storstryk mot Manchester United med hela 5-0 i slutet på oktober.

Jag spelar på raka ettan till 1,60 @ Unibet.

  • Match: PSG – Leipzig
  • Spel: PSG (1)
  • Odds: 1,60 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21:00, 24/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar