Basaksehir – Leipzig

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Basaksehir hamnade oturligt i dödens grupp i Champions League där hemmalaget utöver Leipzig även tvingades ställas mot Manchester United respektive PSG. Dess fjärdeplats var således given, och hittills har turkarna plockat in tre poäng via vinst mot Manchester United. Viktiga poäng på spel gäller alltså när de under onsdagen gästas av tyskarna. Laget är formsvaga i skrivande stund.

Leipzig nådde semifinal i förra säsongens Champions League så ett uttåg ur gruppspelet här hade varit väldigt tufft för Nagelsmann och hans kollektiv. Inför femte omgången har gästerna dock satt sig i en lite knivig situation, där man efter senaste förlusten mot PSG behöver vinna denna match. I helgen mötte man Bielefeld och det var tydligt att fokus låg på veckans CL-match, då man vilade många spelare.

Jag spelar på raka tvåan till 1,43 @ Svenska Spel.

  • Match: Basaksehir – Leipzig
  • Spel: Leipzig (2)
  • Odds: 1,43 @ Svenska Spel
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 18:55, 2/12
SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!