Köln – Hoffenheim

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Köln har tre raka förluster i Bundesliga och behöver plocka poäng igen. Dessutom återfinns laget numer på sjuttondeplats i tabellen. När Hoffenheim besöker under fredagen har klubben ingen bra statistik mot Hoffenheim överlag, på hemmaplan eller på sistone. En tuff utmaning för Köln och en seger skulle också vara behövlig. Hemmaspelet har inte heller varit nyckeln under säsongen.

Hoffenheim sprudlar av självförtroende i dagsläget. Fem raka vinster i skrivande stund och när klubben möter ett formsvagt Köln under fredagen så räknar man nog med fler poäng. Detta, trots några skador på startspelare, är imponerande. Hoffenheim går från klarhet till klarhet just nu och det är inte mycket som går emot laget. Det skall dock tilläggas att formen har kommit nu på slutet.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,57 @ Unibet.

  • Match: Köln – Hoffenheim
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,57 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 8/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar