Karlskoga – AIK

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Karlskoga återfinns på andraplats i Hockeyallsvenskan. Laget spelade match under lördagen och visade styrka, genom att bortabesegra Västerås med klara 1-4. Immo och Ahl hamnade i poängprotokollet och BIK-spelarna gjorde mål respektive assist. Offensivt är Karlskoga outstanding tillsammans med Modo och har samtidigt gjort 22 mål fler än laget som ligger trea i målligan.

AIK hittas däremot på jumboplats i serien och är hela 24 poäng efter Karlskoga. Laget har inte spelat på åtta dagar, och det kan vara ett litet minus då hemmalaget har en match i kroppen. Man har just nu sex raka förluster där tre av dessa förlorats efter ordinarie tid, och krisen är total i laget. Man har presterat något bättre på resande fot, men i denna matchen lär det inte hjälpa.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ betsson.

  • Match: Karlskoga – AIK
  • Spel: Karlskoga (1)
  • Odds: 1,75 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 11/11

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!