Karlskoga – AIK

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Karlskoga återfinns på andraplats i Hockeyallsvenskan. Laget spelade match under lördagen och visade styrka, genom att bortabesegra Västerås med klara 1-4. Immo och Ahl hamnade i poängprotokollet och BIK-spelarna gjorde mål respektive assist. Offensivt är Karlskoga outstanding tillsammans med Modo och har samtidigt gjort 22 mål fler än laget som ligger trea i målligan.

AIK hittas däremot på jumboplats i serien och är hela 24 poäng efter Karlskoga. Laget har inte spelat på åtta dagar, och det kan vara ett litet minus då hemmalaget har en match i kroppen. Man har just nu sex raka förluster där tre av dessa förlorats efter ordinarie tid, och krisen är total i laget. Man har presterat något bättre på resande fot, men i denna matchen lär det inte hjälpa.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ betsson.

  • Match: Karlskoga – AIK
  • Spel: Karlskoga (1)
  • Odds: 1,75 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 11/11

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar