Karlskoga – AIK

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Karlskoga innehar fjärdeplatsen i HockeyAllsvenskan. Hemmalaget har numer nio pinnar upp till Modo på andraplatsen medan värmlänningarna säkrat sitt avstånd till Västervik på niondeplats. Klubben kan emellertid inte lägga sig platt för tuffare matcher. Kliver klubben om Timrå på tredjeplats får laget med sig tre extrapoäng in till slutspelsserien, till skillnad från två poäng om de hamnar på en fjärdeplats.

AIK kommer få spendera mycket tid i defensiv zon och här handlar det bara om att hålla nere siffrorna. Karlskoga kommer att få spela mycket powerplay och det passar dom handen i handsken. Man har även betydligt mer att spela för än AIK. Förvisso så har AIK spottat upp sig på sistone och faktiskt vunnit mot både Karlskrona och Kristianstad men här ska man inte ha någon chans överhuvudtaget.

Jag spelar på Karlskoga -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,58 @ Unibet.

  • Match: Karlskoga – AIK
  • Spel: Karlskoga -1,5 (AH)
  • Odds: 1,58 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 7/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar