Färjestad – Frölunda

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Färjestad öppnade säsongen ganska väntat. Värmlänningarna är utmanare till SM-guldet denna säsong. Främst har klubbens superduo, Marcus Nilsson och Michael Lindqvist, visat vägen för lagets offensiv, där de gjort 20 respektive 19 poäng efter 16 matcher. Ikväll väntar slutspel i CHL och Färjestad, tog sig vidare som tvåa från tuffa gruppen med München och Ambri-Piotta och Banská Bystrica.

Frölunda har precis som Färjestad öppnat otroligt starkt och man skuggar SHL-sensationerna Rögle och Örebro. Laget hade en period strax efter seriestart fram till slutet på oktober som man knappt förlorade en enda match i SHL, tio segrar på elva matcher närmare bestämt. Nu har man åkt på två raka förluster mot Brynäs och Malmö. Dubbelmötet kryddar till och inget av lagen har råd att förlora med stora siffror.

Jag spelar på Under 5,5 mål till 1,77 @ bethard.

  • Match: Färjestad – Frölunda
  • Spel: Under 5,5 mål
  • Odds: 1,77 @ bethard
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 18:00, 12/11

SpelbolagBonusLänk
Bethard500 krSpela här!