Albanien – Frankrike

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Albanien kommer förmodligen sluta på fjärdeplats i gruppspelet. En klart godkänd insats i dess grupp med flera bra landslag. I den avslutande gruppmatchen, möter man Frankrike, gruppettan som har säkrat avancemang, men som fortfarande inte säkrat gruppsegern. Albanien kan sabba för Frankrike, ifall om Turkiet vinner dess möte, men först måste laget överraska alla och slå den stora nationen.

Frankrike lyckades tillslut lösa en seger mot Moldavien hemma senast. En svag insats av ett formstarkt och stjärnfyllt Frankrike. Det krävdes ett sent avgörande och i matchen låg man till och med under mot gruppjumbon. Avancemanget är säkrat, men nu går man för förstaplatsen. En vinst, eller till och med en oavgjord match här kan räcka gott. Jag tror att kvalitéerna i lagen blir avgörande.

Jag spelar på Frankrike över 1,5 mål till 1,43 @ Unibet.

  • Match: Albanien – Frankrike
  • Spel: Frankrike Ö 1,5 mål
  • Odds: 1,43 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 17/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!