Albanien – England

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Albaniens obesegrade svit fortsatte mot Andorra senast. Matchen blev målsnål där Albanien lyckades vinna mot svaga Andorra. Albanerna skulle vunnit matchen med betydligt fler mål, och det gör de inte när det saknas skärpa och kvalitet i den sista tredjedelen. Albanerna har visserligen en lång obesegrad resultatrad, men klassen på motstånden under tiden besitter sämre kvalitéer.

England hamnar samtidigt i en behaglig grupp i VM-kvalet och resan mot Qatar skall vara självklar. Det här har inget rum för skrällar och misslyckanden, speciellt inte när Southgates gäng håller en god form och har mycket formstarka spelare i den uttagna truppen. Det finns några spelare som lämnats utanför här, av dålig form och andra anledningar, men den här truppen har alla förutsättningar för att lyckas.

Jag spelar på England -1,5 (Asian Handicap) till 1,99 @ bet365.

  • Match: Albanien – England
  • Spel: England -1,5 (AH)
  • Odds: 1,99 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 28/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar