Albanien – England

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Albaniens obesegrade svit fortsatte mot Andorra senast. Matchen blev målsnål där Albanien lyckades vinna mot svaga Andorra. Albanerna skulle vunnit matchen med betydligt fler mål, och det gör de inte när det saknas skärpa och kvalitet i den sista tredjedelen. Albanerna har visserligen en lång obesegrad resultatrad, men klassen på motstånden under tiden besitter sämre kvalitéer.

England hamnar samtidigt i en behaglig grupp i VM-kvalet och resan mot Qatar skall vara självklar. Det här har inget rum för skrällar och misslyckanden, speciellt inte när Southgates gäng håller en god form och har mycket formstarka spelare i den uttagna truppen. Det finns några spelare som lämnats utanför här, av dålig form och andra anledningar, men den här truppen har alla förutsättningar för att lyckas.

Jag spelar på England -1,5 (Asian Handicap) till 1,99 @ bet365.

  • Match: Albanien – England
  • Spel: England -1,5 (AH)
  • Odds: 1,99 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 28/3