Colorado – Toronto

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Colorado Avalanche återfinns på övre tabellhalvan i Western Conference. Klubben har spelat bra under senaste tiden, men i senaste matchen förlorade hemmalaget man Minnesota med 3-2. Colorado gjorde absolut ingen dålig match, men de hade inte marginalerna med sig. Colorado och UCHealth kommer att vara värdar för sin årliga, Hockey Fights Cancer under nattens match.

Toronto Maple Leafs hittas på nedre halvan av Eastern Conference. Sheldon Keefe har kommit in som tränare istället för Mike Babcock och Maple Leafs bröt sviten på sex raka matcher utan vinst (0-5-1). Man slog Arizona Coyotes med 3-1 i Gila River Arena, prestationen som Toronto stod för var den bästa man fått se på många veckor. Spelet resulterade inte bara i en segerm utan Keefe var också väldigt belåten.

Jag spelar på Toronto ML till 2,00 @ Unibet.

  • Match: Colorado – Toronto
  • Spel: Toronto ML
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 01:00, 24/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar