Boston – NY Rangers

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Boston Bruins återfinns på förstaplats i Eastern Conference. Klubben har fem raka segrar. Hemmalaget har två av dem bästa målgörarna i NHL, utan tvekan har man dessutom den bästa målvaktsduon. Allt handlar naturligtvis om Boston, som inför Thanksgiving är bästa laget. Efter dess svaga start senast mot Ottawa, imponerade kvällens hemmalag i tredje perioden, och plockade dessutom en 2-1-seger.

New York Rangers hittade ytterligare ett nytt sätt att vinna på under natten till torsdag. Man har hittat lite utav ett vinnande recept och nu när man går in i Thanksgiving dagarna så ser det ut som ett lag som vet vad dem gör. De slog alltså Carolina Hurricanes med 3-2 och Lundqvist stod för 41 räddningar. Innan dess slog man både Minnesota Wild och det lite krisstämplade Canadiens. Den sviten lär ta ett slut här.

Jag spelar på raka ettan till 1,68 @ Svenska Spel.

  • Match: Boston – NY Rangers
  • Spel: Boston (1)
  • Odds: 1,68 @ Svenska Spel
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 29/11

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!