Boston – NY Rangers

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Boston Bruins återfinns på förstaplats i Eastern Conference. Klubben har fem raka segrar. Hemmalaget har två av dem bästa målgörarna i NHL, utan tvekan har man dessutom den bästa målvaktsduon. Allt handlar naturligtvis om Boston, som inför Thanksgiving är bästa laget. Efter dess svaga start senast mot Ottawa, imponerade kvällens hemmalag i tredje perioden, och plockade dessutom en 2-1-seger.

New York Rangers hittade ytterligare ett nytt sätt att vinna på under natten till torsdag. Man har hittat lite utav ett vinnande recept och nu när man går in i Thanksgiving dagarna så ser det ut som ett lag som vet vad dem gör. De slog alltså Carolina Hurricanes med 3-2 och Lundqvist stod för 41 räddningar. Innan dess slog man både Minnesota Wild och det lite krisstämplade Canadiens. Den sviten lär ta ett slut här.

Jag spelar på raka ettan till 1,68 @ Svenska Spel.

  • Match: Boston – NY Rangers
  • Spel: Boston (1)
  • Odds: 1,68 @ Svenska Spel
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 29/11

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar