NY Rangers – Boston

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

New York Rangers gästas av Boston Bruins hemma i Madison Square Garden. Man har presterat enligt förväntningarna. Rangers har tagit fyra segrar och torskat fem. Hemmalaget har nu spelat fyra matcher på hemmais. Hemmalaget vann två samt förlorade två. Det började med torsk mot Penguins, Sedan besegrades detsamma lag. Därefter slogs Capitals innan man då förlorade mot Islanders.

Boston Bruins har spelat precis så som man har förväntat sig dem skulle göra inför säsongen. De hade en lite slö start men har verkligen växlat upp på senaste. Nu har de tagit poäng i tio av sina elva matcher och dem har vunnit åtta av dem efter fulltid. Att spela på bortais är inget som rör dem då laget precis kommer från två raka segrar mot starka Flyers på resande fot. Gästerna backas i den här kampen.

Jag spelar på raka tvåan till 1,87 @ bethard.

  • Match: NY Rangers – Boston
  • Spel: Boston (2)
  • Odds: 1,87 @ bethard
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 01:00, 11/2

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar