Hertha – Dortmund

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Hertha Berlins situation i Bundesliga är jobbig för tillfället. Hemmalaget har en fyra matchers förlustsvit och tappar mark i tabellen. Berlin-laget har enbart elva poäng på tolv omgångar och chanserna att dess svit kommer brytas denna lördag, är inte stora när giganterna Dortmund gästar. På elva inbördesmöten, har Hertha enbart vunnit en match. Formmässigt är de bottenplacerade.

Dortmund tappade fokus efter 4-0-förlusten mot Bayern. När Paderborn kom på besök på Signul Iduna Park, kom ännu en missräkning där de gulklädda var illa ute efter första halvlek men lyckades rädda en poäng i 3-3 matchen. Nu beger man sig till Berlin för att ta sig an ett Hertha Berlin som befinner sig i en enorm formsvacka. I skrivande stund hittas de på sjätteplats med fem poäng till Mönchengladbach.

Jag spelar på raka tvåan till 1,77 @ bethard.

  • Match: Hertha – Dortmund
  • Spel: Dortmund (2)
  • Odds: 1,77 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:30, 30/11

SpelbolagBonusLänk
Bethard500 krSpela här!