Hertha – Dortmund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hertha Berlins situation i Bundesliga är jobbig för tillfället. Hemmalaget har en fyra matchers förlustsvit och tappar mark i tabellen. Berlin-laget har enbart elva poäng på tolv omgångar och chanserna att dess svit kommer brytas denna lördag, är inte stora när giganterna Dortmund gästar. På elva inbördesmöten, har Hertha enbart vunnit en match. Formmässigt är de bottenplacerade.

Dortmund tappade fokus efter 4-0-förlusten mot Bayern. När Paderborn kom på besök på Signul Iduna Park, kom ännu en missräkning där de gulklädda var illa ute efter första halvlek men lyckades rädda en poäng i 3-3 matchen. Nu beger man sig till Berlin för att ta sig an ett Hertha Berlin som befinner sig i en enorm formsvacka. I skrivande stund hittas de på sjätteplats med fem poäng till Mönchengladbach.

Jag spelar på raka tvåan till 1,77 @ bethard.

  • Match: Hertha – Dortmund
  • Spel: Dortmund (2)
  • Odds: 1,77 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:30, 30/11

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar