Toulouse – Monaco

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Toulouse situation ser negativ ut efter 15 spelade omgångar. För tillfället, hittas de på den förödande jumboplatsen med tolv inspelade poäng. Det är visserligen bara tre poäng upp till säker mark, men med den svaga formen, är uppgiften svår. Dess nya tränare Antoine Kombouare tillträdde i höstas. Dock utan effekt av tränarbyte. Jumboplacerade klubben är naturligtvis ordentligt pressade inför fortsättningen.

Monaco reser alltså till staden Toulouse som självklara favoriter inför onsdagens kvällsmöte. Gästerna befann sig i en enorm kris förra säsongen när de överraskande nog tillhörde tabellens bottenträsk. Men AS Monaco säkrade det livsviktiga Ligue 1-kontraktet med två poängs marginal. Den här säsongen ligger gästerna någorlunda bättre till, men laget är inte i närheten av den nivån de höll succésäsongen 17/18.

Jag spelar på raka tvåan till 1,94 @ betsson.

  • Match: Toulouse – Monaco
  • Spel: Monaco (2)
  • Odds: 1,94 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 4/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar