Everton – Chelsea

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Evertons tråkiga situation kan skrivas längre och längre. Eländet fortsätter att växa och givetvis handlar det inte längre om någon negativ trend, utan snarare om brist på kompetens. Det handlar främst om tränarfrågan. Många är i dagsläget överens om att det behövs förändringar, kanske främst i ledarstaben och under torsdagen bestämdes att hemmalaget skulle sparka tidigare tränaren Marco Silva.

Chelsea hade sju raka vinster och sedan även fina resultat mot Watford och Crystal Palace. På sistone har det sannerligen sett svajigare ut. För ungefär två veckor sedan åkte de och förlorade mot City, för att därefter följa upp matchen med ett oavgjort mot Valencia på bortaplan. Mot West Ham blev det torsk med 0-1 på Stamford Bridge och supportrarna var i chock. Just nu ligger Chelsea på en fjärdeplats.

Jag spelar på att båda lagen göra mål till 1,61 @ bet365.

  • Match: Everton – Chelsea
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,61 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 13:30, 7/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!