West Ham – Arsenal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

West Ham innehar sextondeplatsen i Premier League. Innan förlusten mot Wolves nu senast, besegrade faktiskt hemmalaget Chelsea med 1-0 borta. Laget har också efter en lovande början på säsongen, bara vunnit en av deras tio senaste matcher, varav nio av matcherna är i Premier League. Många trodde, att vändningen kunde komma efter trepoängaren, en derbyskalp, segern över Chelsea.

Arsenal klarade inte ens av att diktera tempot mot Brighton förra veckan och förlorade rättvist. Saknar helt självförtroende, gamnacke på spelarna och få tendenser som talar för att vändpunkten är nådd. Två matcher har Arsenal spelat under Fredrik Ljungbergs ledarskap, sedan Unai Emery med omedelbar verkan fick sparken, och någon ljusning syns inte till på långa vägar.

Jag spelar på West Ham +0,5 (Asian Handicap) till 1,86 @ bethard.

  • Match: West Ham – Arsenal
  • Spel: West Ham +0,5 (AH)
  • Odds: 1,86 @ bethard
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21:00, 9/12

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar