West Ham – Arsenal

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

West Ham är egentligen kanske säsongens största besvikelse i Premier League. De imponerade dock senast, när ligamästarna Chelsea värjdes undan med uddamålet på London Stadium, efter att Marko Arnautovic skickat in matchens enda mål i den absoluta upptakten. Efter målet spelade man också starkt defensivt. Dessa vinster är givetvis en mycket viktig del för att stärka West Hams moral.

Arsenal lämnade St. Mary’s Stadium senast med bitter eftersmak, trots en sent kvitteringsmål. Detta eftersom huvudkonkurrenterna stärkt upp deras aktier i toppen, men det tål att nämnas att Gunners har bara en pinne upp till fyran Liverpool. Hård, intensiv kamp om platserna ut i Europa. Gästernas Aaron Ramsey och Santi Cazorla kan inte medverka i matchen. Hemmalaget har goda chanser här.

Jag spelar på West Ham +1,0 mål (Asian Handicap) till 1,84 @ Unibet.

  • Match: West Ham – Arsenal
  • Spel: West Ham +1,0 mål (AH)
  • Odds: 1,84 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar