Västerås – Björklöven

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Västerås är HockeyAllsvenskans just nu formstarkaste lag. Dem har sju raka segrar och till skillnad från inledningen av serien, lyckas hemmalaget hitta vägar att vinna. Uppsvinget innebär att laget skaffat sig ett kraftigt försprång till lagen som kampar om att hålla sig ovanför strecket som leder till vidarespel. Västerås styrka har varit effektiviteten, att besegra motståndarna, trots sämre matchinsatser.

Björklöven flyger fram i HockeyAllsvenskan. Laget toppar tabellen, fyra poäng före BIK Karlskoga på en andraplats. Alla lagdelar sitter för Umeåklubben som dessutom spetsat laget rejält under hösten. Zach Palmquist, Fredric Weigel och Olle Liss är nya. Spelare som är på gränsen mellan HockeyAllsvenskan och SHL. Jag skulle bli väldigt förvånad om inte Björklöven spelade en allsvensk final efter grundserien.

Jag spelar på Björklöven ML till 1,75 @ bet365.

  • Match: Västerås – Björklöven
  • Spel: Björklöven ML
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 11/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar