Sociedad – Barcelona

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Real Sociedad har krigat sig till en topplacering i årets Primera Divsion. Inledningen var bra, problemet är emellertid att man ofta hamnar i fällorna och går på onödiga förluster. Vore det inte för övriga lagens underprestationer, hade Sociedad varit en mycket längre bit ifrån första-, andra-, och tredjeplatserna. Hemmaklubben ligger i skrivande stund på fjärdeplatsen. Formen är emellertid ganska svajig.

Barcelona åkte till ett fullsatt, kokande San Siro och ställde upp med ett väldigt reservbetonat lag. Dock gjorde reserverna jobbet och gick dessutom ur den kampen som vinnare. Det symboliserar någonstans vart Barcelona är på väg. Spelet har kommit igång och målen börjar ramla in. I synnerhet handlar detta om att man faktiskt har fått igång den där åtråvärda och fullspäckade offensiven.

Jag spelar på Barcelona över 1,5 mål till 1,57 @ bet365.

  • Match: Sociedad – Barcelona
  • Spel: Barcelona Ö 1,5 mål
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 14/12