Sociedad – Barcelona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Real Sociedad innehar femteplatsen i Primera Division. Hemmaklubben lyfts av sin unge svensk, under vinster och denna vårsäsongen. De hittas därför i toppen, och härjar, precis som man skall. Skillnaden mellan Sociedad och storklubbarna är att den är större än vad man kan tro. Det krävs en överprestation från Sociedad, mot Barcelona, Real Madrid exempelvis. Hemmalagets form är halvtaskig.

Barcelonas största hot denna kväll, är Alexander Isak som leder den interna skytteligan i Sociedad och har en fin form den senaste tiden. Den svenska spelaren kan vara den som sätter stopp för Barcelonas titeldrömmar. Barcelona har dock alldeles för mycket på sina axlar för att göra ett fiasko. Barcelona har dessutom bra form, med Messi i form. Gästernas form i ligaspelet är slagkraftig just nu.

Jag spelar på raka tvåan till 1,95 @ bet365.

  • Match: Sociedad – Barcelona
  • Spel: Barcelona (2)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 21/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar