AIK – Vita Hästen

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

AIK innehar jumboplatsen i HockeyAllsvenskan. Inte mycket som för tillfället, pekar på, att trenden ska vända. Det pekar snarare åt det andra hållet med flertalet sena poängtapp samt en tveksam moralisk inställning på flera håll. Klubben har varken finansiella medel eller spelare som besitter tillräckligt hög nivå. Anledningen till de var spelartappen efter förra säsongen samt lagets kvalmisslyckande.

Vita Hästen går som tåget åt rätt håll och står nu på tre vinster på sina fyra senaste matcher. På det stora hela har december månad varit synnerligen lyckad för gästernas del och man har nu befäst sin positoin som ett topplag, om än ett antal poäng och vinster bakom den absoluta toppen. Vidare bör noteras att man har två raka vinster mot AIK under den här säsongsinledningen.

Jag spelar på Vita Hästen Draw No Bet till 1,68 @ Unibet.

  • Match: AIK – Vita Hästen
  • Spel: Vita Hästen DnB
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar