Middlesbrough – Stoke

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Middlesbrough rådande läge är oacceptabelt och naturligtvis oerhört tråkigt att få åskåda. Detta är en klassisk klubb som har bringat stora framgångar genom åren. Resultaten har uteblivit flera säsonger och risken är att Middlesbrough nu åker ur Championship. Tråkigt nog är nedflyttningsplatserna nära för tillfället. Oavgjort är lagets favoritresultat. Och det tyder både på styrkor och svagheter.

Stokes har en resa som är på sätt och vis identisk med Middlesbrough. Det är en av aspekterna som gör detta möte extra intressant. Stoke var en väletablerad Premier League-klubb. Läget är nu annorlunda. Sunderland gick ett tråkigt öde tillmötes och huserar nu i League One. Det är inte omöjligt att Stoke får göra samma resa. I dagsläget befinner de sig nämligen på en nedflyttningsplats.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 1,53 @ ComeOn.

  • Match: Middlesbrough – Stoke
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 1,53 @ ComeOn
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 20/12

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar