Fulham – Stoke

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Fulham är favoriter till segern i dagens tillställning. Laget har dessutom, imponerat under inledningen på ligasäsongen och hittas därmed i toppskiktet av tabellen. Nu befinner de sig på femteplats med 39 inspelade poäng. Fulham har visat sig starka i hemmaborgen under säsongen, där majoriteten av deras poäng har tagits. Laget har tillgång till skytteligaledaren Aleksandar Mitrovic.

Stoke som var cementerad i den engelska högstaligan har haft en tuff period de senaste säsongerna. Säsongen 2017/2018 hamnade man på en nedflyttningsplats. Sedan dess har utvecklingskurvan pekat nedåt för Stoke. De har inte lyckats komma på fötter igen och huserar i botten av Championship. Första säsongen i Championship efter nedflyttningen blev ingen succé för Stoke.

Jag spelar på raka tvåan till 2,09 @ betsafe.

  • Match: Fulham – Stoke
  • Spel: Stoke (2)
  • Odds: 2,09 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 29/12

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar