West Bromwich – Stoke

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

West Bromwich innehar förstaplatsen i Championship. Slaven Bilic har fått ihop en slagkraftig trupp. Efter 27 spelade matcher befinner sig klubben i toppskiktet med imponerande 53 poäng. Måndagen är ett tillfälle att öka avståndet till tvåan Leeds. Noterbart är att West Brom dessutom spelat en mindre match än de sistnämnda. Hemmalaget besitter självklart, en otroligt kompetent offensiv för tillfället.

Stoke City har fortsatt lika dåligt under denna säsong som under de tidigare och återfinns på den nedre halvan av tabellen. Närmare bestämt befinner de sig på en 21:a plats och är indragna i bottenstriden för tillfället. Det blir heller inte lättare när starka West Bromwich står för motståndet. Stoke har förlorat deras tre senaste inbördes möten. Jag tror på en klar hemmaseger under måndagen.

Jag spelar på raka ettan till 1,91 @ bethard.

  • Match: West Bromwich – Stoke
  • Spel: West Bromwich (1)
  • Odds: 1,91 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 20/1

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar