Preston – West Bromwich

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Preston slutade på fjortondeplats i Championship under förra säsongen. Laget har definitivt steppat upp flera nivåer under nuvarande säsong. Hemmalaget hittas på sjätteplats, vilket är en kvalplats upp till Premier League. Trots deras placering, har Preston dalat på sistone. Hemmalaget har två raka förluster, där senaste matchen resulterade i 4-0-förlust mot Hull City. Ben Davies och Darnell Fisher, saknas här.

West Bromwich reser till Preston i hopp om att ta över serieledningen. Tabellettan Leeds har nämligen spelat en match mer än gästerna och en vinst under måndagen skulle betyda att de går förbi. Laget stod för en stark säsong även ifjol men det räckte inte hela vägen. West Brom har elva vinster, sex oavgjorda och endast en förlust såhär långt. De har alltså bara blivit besegrade i en av deras 18 ligamatcher.

Jag spelar på raka West Bromwich Draw No Bet till 1,64

  • Match: Preston – West Brom
  • Spel: West Brom DnB
  • Odds: 1,64 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 2/12

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!