West Bromwich – Arsenal

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

West Bromwich har haft en otroligt tuff återkomst i Premier League. Klubben stod för en imponerande fjolårssäsong i Championship, och knep också en andraplats. Hittills har det emellertid visat sig att temposkillnaden är alldeles för stor för West Bromwich. I skrivande stund placeras nykomlingen på 19:e platsen. Hemmalagets svaga start på säsongen gjorde att ledningen sparkade deras tränare Slaven Bilic.

Arsenal har haft sig en mardröms-säsong hittills. Men Artetas gäng har äntligen fått se lite ljus i tunneln igen och det återstår att se ifall gästerna kan fortsätta på den här fina vågen. Arsenal vill nog helst inte titta på tabellen just nu, den så kallade storklubben var närmare en nedflyttning än Europa-platserna för bara några omgångar sedan. Men 3-1 segern mot Chelsea bröt den negativa trenden.

Jag spelar på raka tvåan till 1,65 @ betsson.

  • Match: West Brom – Arsenal
  • Spel: Arsenal (2)
  • Odds: 1,65 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 2/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar