Bayern – Wolfsburg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bayern München är inte igenkännbara sedan säsongsstarten. Tyska mästarna, har stött på problematik och placerar sig för närvarande på tredjeplatsen i Bundesliga med fyra poäng upp till både Leipzig och Mönchengladbach. Dortmund har också, samma poäng som Bayern. Här behövs tre poäng. Toppstriden är samtidigt jämn. Det råder dock ingen tvekan om att Bayern borde lämna planen med tre poäng.

Wolfsburg beger sig till Allianz med en lite halvdan form. Ser vi till de fem senaste ligaomgångarna kan konstateras att de har två förluster, ett kryss och en vinst. Laget hade nog velat ha en bättre form när man ställs mot Bayern på resande fot, inte minst med tanke på att man faktiskt åkte på storstryk med hela 6-0 där i ligaspelet förra säsongen. Rent historiskt har Wolfsburg haft det tufft mot Bayern.

Jag spelar på Bayern -1,5 mål till 1,58 @ Svenska Spel.

  • Match: Bayern – Wolfsburg
  • Spel: Bayern -1,5 (AH)
  • Odds: 1,58 @ Svenska Spel
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:30, 21/12

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar