Bayern – Frankfurt

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bayern München tar emot krisande Eintracht Frankfurt under lördag. Drabbningen borde anses vara spännande, men är istället upplagd för storvinst till Bayern. Dess första match efter uppehållet blev en ensidig historia i Bayern Münchens favör. En mycket god insats och därmed kunde tre poäng säkras mot nykomlingarna Union Berlin. Bayern har ett bra lag, defensivt som offensivt.

Eintracht Frankfurt tvingas bege sig till Allianz med ett uselt facit och är dessutom ett rejält hämndlystet Bayern som kommer stå på andra sidan av planen. Senast dessa lag möttes, skrällde Frankfurt nämligen till det rejält och gick segrande med hela 5-1. Här råder det däremot helt andra förutsättningar, gästerna lär få kämpa rejält. Eintracht Frankfurt placerar sig på trettondeplats i Bundesliga.

Jag spelar på Bayern -2,0 mål (Asian Handicap) till 1,61 @ bethard.

  • Match: Bayern – Frankfurt
  • Spel: Bayern -2,0 mål (AH)
  • Odds: 1,61 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 23/5

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar