Bayern – Frankfurt

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Bayern München skulle vinna Meisterschale vid seger eller kryss. Frankfurt hoppar upp på Champions League-plats vid vinst på Allianz Arena. En turbulent säsong är snart över och det återstår endast en omgång av Bundesliga. Hemmaklubben har ett försprång på två pinnar i jakten om ligatiteln. De vinner således hela ligaspelet vid vinst under lördagen. Bayern har tio raka ligavinster på hemmagräs.

Eintracht Frankfurt har bjudits på lägen i jakten på topp fyra-placering i Bundesliga, som innebär spel i Champions League nästa säsong. Bland annat tog man emot Mainz på hemmaplan i senaste omgången, en match man förlorade med 2-0. Chanserna till Champions League finns däremot, men då gäller det att man skrapar ihop poäng under lördagen, vilket blir minst sagt en mycket tuff utmaning.

Jag spelar på Bayern -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,60 @ bet365.

  • Match: Bayern – Frankfurt
  • Spel: Bayern -1,5 (AH)
  • Odds: 1,60 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:30, 18/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar