Watford – Man United

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Watford är Premier Leagues tabelljumbo och hemmalaget står inför en tuff uppgift på Vicarage Road under söndagen. Förutom det underpresterande lagets form, så finns dessutom skadebekymmer. Kollar man på pappret är känslan att laget borde kunna prestera bättre. Man har verkligen inte imponerat och de låg under en lång, lång tid utan någon seger överhuvudtaget. Laget förlorade senast mot Liverpool.

Manchester Uniteds tabelläge ser successivt bättre ut och förhoppningsvis fortsätter man att bättra på poängsnittet. Ole Gunnar Solskjaer ser ut att ha hittat rätt med sina mannar och kan nu ha fått ordning på maskineriet. Om fallet skulle vara så, kan United mycket ha knutit till sig en Champions League-plats när säsongen summeras. Numera har man nämligen utvecklats till ett lag som är svåra att slå.

Jag spelar på raka tvåan till 1,84 @ NordicBet.

  • Match: Watford – Man United
  • Spel: Man United (2)
  • Odds: 1,84 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 22/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar