PAOK – Atromitos

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

PAOK är andraplacerade i grekiska ligaspelet. På måndagskvällen gästar Atromitos Toumba Stadium. Hemmalaget har en fin form och är därmed rejäla favoriter inför detta möte. PAOK dominerar den grekiska fotbollen tillsammans med Olympiakos. Förra säsongen var det PAOK som fick lyfta pokalen efter ett starkt ligaspel. Redan efter 15 omgångar står kampen om titeln mellan dessa två lag.

Atromitos uppgift kommer bli otroligt tuff. Laget har tillhört topp fem under de närmaste säsongerna. Men de har ändå inte varit i närheten av just PAOK och Olympiacos rent poängmässigt. Atromitos har däremot presterat sämre i ligaspelet den här säsongen. Efter 15 spelade matcher befinner sig klubben på en åttondeplats i tabellen. Det har blivit fem vinster, fyra oavgjorda och sex förluster såhär långt.

Jag spelar på att PAOK leder i halvtid till 1,72 @ bet365.

  • Match: PAOK – Atromitos
  • Spel: PAOK HT
  • Odds: 1,72 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 17:00, 23/12