PAOK – Atromitos

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

PAOK är andraplacerade i grekiska ligaspelet. På måndagskvällen gästar Atromitos Toumba Stadium. Hemmalaget har en fin form och är därmed rejäla favoriter inför detta möte. PAOK dominerar den grekiska fotbollen tillsammans med Olympiakos. Förra säsongen var det PAOK som fick lyfta pokalen efter ett starkt ligaspel. Redan efter 15 omgångar står kampen om titeln mellan dessa två lag.

Atromitos uppgift kommer bli otroligt tuff. Laget har tillhört topp fem under de närmaste säsongerna. Men de har ändå inte varit i närheten av just PAOK och Olympiacos rent poängmässigt. Atromitos har däremot presterat sämre i ligaspelet den här säsongen. Efter 15 spelade matcher befinner sig klubben på en åttondeplats i tabellen. Det har blivit fem vinster, fyra oavgjorda och sex förluster såhär långt.

Jag spelar på att PAOK leder i halvtid till 1,72 @ bet365.

  • Match: PAOK – Atromitos
  • Spel: PAOK HT
  • Odds: 1,72 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 17:00, 23/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar