Atromitos – AIK

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Första mötet slutade med en bortaseger (3-1) på Friends Arena för Atromitos som var undertecknads favoriter på förhand, men skillnaden visades större än väntat. Spelmässigt var det förvisso jämnt, men Atromitos visade klass i omställningarna – blandat med att AIK underpresterade.

Tre mittbackar i AIK var borta sedan tidigare; Jos Hooivelt, Per Karlsson och Sauli Väisänen – och alla är alltjämt borta. Nu kommer heller inte mittbacken Noah Sonko Sundberg till spel eftersom han är avstängd, likaså centrala mittfältaren Ebenezer Ofoeri. Dessutom har solnaiterna haft försvarsproblem i Allsvenskan – tillsammans med Gefle och Malmö har flest mål släppts in av lagen på den övre tabellhalvan. Känslan är att en katastrof lurar runt hörnet. Grekiska klubbar brukar vara hemmastarka i Europa och sett till vad Atromitos presterade på Nationalarenan och AIK:s prekära frånvarosituation bör de kunna sätta spiken i kistan hyfsat fort här.

Atromitos över 1,5 mål får bli dagens spel.

  • Match: Atromitos – AIK
  • Spel: Atromitos Över 1,5 mål 
  • Odds: 2,15 @ William Hill
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20:00, 6/8

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar