Los Angeles – St. Louis

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Los Angeles Kings hittas på sistaplats i Western Conference. Hemmalaget kommer senast ifrån en 3-2-förlust borta mot Buffalo. Kings öppnade emellertid bra senast och hade ledningen fram till mitten av matchen innan Buffalo tog kommandot och kunde avgöra matchen. Förlusten innebär att Kings har två raka förluster och dess tabelläge ser dystert ut. Hemmalaget kan glömma slutspelet denna säsongen.

St. Louis Blues har betydligt bättre tabelläge och minerna är betydligt gladare. Alex Pietrangelo gjorde två mål senast i den tredje perioden när St Louis Blues vann med 5-2 mot San Jose Sharks i SAP Center under natten till söndag. Jaden Schwartz gjorde ett mål och två assist för Blues som nu är 23-8-6 och har vunnit sina fem senaste matcher. Målvakten Jake Allen var oerhört stabil i kassen.

Jag spelar på raka tvåan till 2,00 @ Unibet.

  • Match: Los Angeles – St. Louis
  • Spel: St. Louis (2)
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 04:00, 24/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!