Colorado – Los Angeles

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Colorado Avalanche har möjligheten att passera Vegas Golden Knights och således knipa förstaplatsen vid seger över Kings inatt. Detta skulle innebära, att Avalanche möter Blues i första divisions semifinalen och om de tar sig vidare också en bättre seedning i och med att poäng rankar lagen i de följande stegen av slutspelet. Dem flesta hockeysupportrarna känner naturligtvis till Avalanches offensiva kvaliteter.

Los Angeles Kings förlorade med hela 6-0 mot Colorade i matchen under gårdagen. Det var bland annat svenske Gabriel Landeskog, Bellemare och Joonas Donskoi som noterade mål och poäng i protokollet. Jag tror inget lämnas åt slumpen i denna avslutande match om Presidents’ Trophy och hemmafördel i nästa möte. Hemmalaget kommer utan tvekan att gå för seger även inatt.

Jag spelar på Colorado -1,5 till 1,71 @ Unibet.

  • Match: Colorado – Los Angeles
  • Spel: Colorado -1,5 mål
  • Odds: 1,71 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 03:00, 14/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!