Colorado – Los Angeles

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Colorado Avalanche har möjligheten att passera Vegas Golden Knights och således knipa förstaplatsen vid seger över Kings inatt. Detta skulle innebära, att Avalanche möter Blues i första divisions semifinalen och om de tar sig vidare också en bättre seedning i och med att poäng rankar lagen i de följande stegen av slutspelet. Dem flesta hockeysupportrarna känner naturligtvis till Avalanches offensiva kvaliteter.

Los Angeles Kings förlorade med hela 6-0 mot Colorade i matchen under gårdagen. Det var bland annat svenske Gabriel Landeskog, Bellemare och Joonas Donskoi som noterade mål och poäng i protokollet. Jag tror inget lämnas åt slumpen i denna avslutande match om Presidents’ Trophy och hemmafördel i nästa möte. Hemmalaget kommer utan tvekan att gå för seger även inatt.

Jag spelar på Colorado -1,5 till 1,71 @ Unibet.

  • Match: Colorado – Los Angeles
  • Spel: Colorado -1,5 mål
  • Odds: 1,71 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 03:00, 14/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar