Jerusalem – Raanana

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Beitar Jerusalem tar emot Hapoel Raanana hemma på Teddy Stadium. Stirrar man på tabellen, ska de förstnämnda vinna denna tillställning tämligen enkelt. Klubben innehar fjärdeplatsen och samtidigt är motståndarna 16 poäng efter. Laget har sju vinster på de nio senaste. Beitar kommer närmast ifrån 1-0 borta mot Beer-Sheva. Portugisiske backen Diogo Verdasca blev utvisad och han är därav avstängd här.

Hapoel Raanana är nästjumbo men för den delen inget renodlat stryklag. Laget har på sina 14 matcher följande resultat. En vinst, sex förluster och sju oavgjorda. I de fyra senaste matcherna har man kryssat. Akilleshälen är som ofta för bottenlag, målskyttet. Två mål framåt på de sex senaste. Att man tryckte in fyra bollar mot Ironi Kiryat Malachi i cupen lägger jag inte så mycket vikt vid då motståndet var svagt.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,80 @ bet365.

  • Match: Jerusalem – Raanana
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:15, 25/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar