Jerusalem – Raanana

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Beitar Jerusalem tar emot Hapoel Raanana hemma på Teddy Stadium. Stirrar man på tabellen, ska de förstnämnda vinna denna tillställning tämligen enkelt. Klubben innehar fjärdeplatsen och samtidigt är motståndarna 16 poäng efter. Laget har sju vinster på de nio senaste. Beitar kommer närmast ifrån 1-0 borta mot Beer-Sheva. Portugisiske backen Diogo Verdasca blev utvisad och han är därav avstängd här.

Hapoel Raanana är nästjumbo men för den delen inget renodlat stryklag. Laget har på sina 14 matcher följande resultat. En vinst, sex förluster och sju oavgjorda. I de fyra senaste matcherna har man kryssat. Akilleshälen är som ofta för bottenlag, målskyttet. Två mål framåt på de sex senaste. Att man tryckte in fyra bollar mot Ironi Kiryat Malachi i cupen lägger jag inte så mycket vikt vid då motståndet var svagt.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,80 @ bet365.

  • Match: Jerusalem – Raanana
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:15, 25/12