Jerusalem – Maccabi

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Beitar Jerusalem tar emot serieledarna Maccabi Tel Aviv. Klubben hittas för tillfället på tredjeplatsen med 50 inspelade poäng. Klubbens placering, betyder kvalspel till den välkända turneringen Europa League, men konkurrenten Hapoel Be’er Sheva, jagar tätt bakom. Det är ingen lätt uppgift som väntar under måndagskvällen. Det är nämligen Maccabi Tel Aviv som gästar nu ikväll.

Maccabi Tel Aviv kommer på besök under måndagskvällen. Klubben har dominerat landets toppfotboll under de senaste säsongerna. Maccabi vann ligan förra säsongen med hela 31 poäng ner till tabelltvåan Maccabi Haifa. Det ser ut att bli en liknande historia även den här säsongen. Maccabi Tel Aviv leder ligaspelet med hela tolv poäng ner till tvåan Maccabi Haifa. De är fortsatt obesegrade.

Jag spelar på raka tvåan till 1,73 @ betway.

  • Match: Jerusalem – Maccabi
  • Spel: Maccabi (2)
  • Odds: 1,73 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:45, 8/6

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar