Boston – Edmonton

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Boston Bruins blev återigen besegrade efter att matchen senast krävt övertid. Man såg denna ledning försvinna i tredje perioden som dessutom ledde till en 2-1-torsk mot Columbus Blue Jackets, hemma. Laget har varit direkt svaga under övertid och straffar. Detta är emellertid inte anledningen till att hemmalaget spelar dåligt eller inte kommer till målchanser. Mestadels handlar det om tillfälligheter.

Edmonton Oilers hade en solid start på 2020, men resultatet visade inte på detsamma, då Jack Eichel satte en straff under övertiden vilket avgjorde matchen och Buffalo slog Oilers med 3-2 under natten till fredag i KeyBank Center. Edmonton tog en 2-0 ledning under den första perioden men Ralph Kruegers Buffalo åt sig in i matchen. Edmonton Oilers har förlorat tre av sina fyra senaste matcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,83 @ Unibet.

  • Match: Boston – Edmonton
  • Spel: Boston (1)
  • Odds: 1,83 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 4/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar