Boston – Edmonton

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Boston Bruins blev återigen besegrade efter att matchen senast krävt övertid. Man såg denna ledning försvinna i tredje perioden som dessutom ledde till en 2-1-torsk mot Columbus Blue Jackets, hemma. Laget har varit direkt svaga under övertid och straffar. Detta är emellertid inte anledningen till att hemmalaget spelar dåligt eller inte kommer till målchanser. Mestadels handlar det om tillfälligheter.

Edmonton Oilers hade en solid start på 2020, men resultatet visade inte på detsamma, då Jack Eichel satte en straff under övertiden vilket avgjorde matchen och Buffalo slog Oilers med 3-2 under natten till fredag i KeyBank Center. Edmonton tog en 2-0 ledning under den första perioden men Ralph Kruegers Buffalo åt sig in i matchen. Edmonton Oilers har förlorat tre av sina fyra senaste matcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,83 @ Unibet.

  • Match: Boston – Edmonton
  • Spel: Boston (1)
  • Odds: 1,83 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 4/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!