Washington – Ottawa

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Washington Capitals hittas på förstaplatsen i Eastern Conference. Senast lyckades hemmalaget vända ett 4-2-underläge i slutminuterna till seger på övertid mot San Jose Sharks. Washington är det bästa laget i Eastern Conference. Laget har vunnit deras två senaste matcher. Man har dessutom vunnit de sex senaste mötena mot gästande Ottawa. Capitals har samtidigt bättrat sig på Capital One Arena.

Ottawa Senators hittas just nu på fjortondeplatsen i Eastern Conference. Tyler Johnson bröt likaläget med 1:30 kvar i den tredje perioden och Tampa Bay Lightning tog sin sjätte raka seger efter 5-3 mot Ottawa Senators i Canadian Tire Center under natten till söndag. Det här innebar också Senators fjärde raka förlust och det ser mörkt ut för laget i nuläget. Senators har förlorat sina fyra senaste matcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,55 @ Unibet.

  • Match: Washington – Ottawa
  • Spel: Washington (1)
  • Odds: 1,55 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 8/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!