Everton – Brighton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Everton har imponerat sedan Ancelotti kom till klubben. Ancelotti inledde med två raka vinster. Efter trepoängarna har det resultatmässigt, gått tyngre för laget som inför lördagens drabbning har två raka förluster. Dessa torskar har dock varit mot svårast tänkbara motstånd: Manchester City och Liverpool. Att Everton klarade sig undan mot både City och Liverpool med två uddamålsförluster är bra.

Brighton kommer närmast från förlust i FA-cupen mot Championship-laget Sheffield Wednesday. Även om ett par spelare vilades så är det underbetyg för Potter och Brighton att laget inte tog sig vidare i cupspelet. I ligaspelet tog man närmast en viktig poäng när man kryssade på Chelsea på hemmaplan. Just på hemmaplan har laget varit starka. På bortaplan har det gått betydligt sämre för Brighton.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ bethard.

  • Match: Everton – Brighton
  • Spel: Everton (1)
  • Odds: 2,00 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 11/1

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar