Roma – Juventus

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Romas säsongsinstas är klart godkänd, nästan lite halvt imponerande iallafall med tanke på resultaten under senaste säsongerna. Avancemanget i Europa League, är fixat och hemmalaget, har en Champions League-plats i Serie A. När de regerande mästarna Juventus kommer på besök måste jag dock välja sida i bortalagets favör. Roma nätar nästintill alltid på hemmaplan, men senast blev de nollade.

Juventus känns mer stabila än söndagens motstånd och är dessutom väldigt svårslagna. På andra sidan planen står ett Roma som kommer till mötet efter att ha förlorat mot Torino i senaste omgången, trots att man spelade på hemmaplan. Titelstriden i Serie A rullar vidare. Juventus och Inter hittar vi högst upp, på samma poäng, men Lazio får inte glömmas bort. För Juventus del är varje poäng därmed viktig.

Jag spelar på raka tvåan till 2,20 @ NordicBet.

  • Match: Roma – Juventus
  • Spel: Juventus (2)
  • Odds: 2,20 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 12/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar