Juventus – Roma

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus med bland annat Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala samt Dejan Kulusevski i spetsen fortsätter vinna matcher. Hemmalagets tunga period är över och Juventus går från klarhet till klarhet. Laget börjar dessutom, närma sig toppskiktet av serien när hemmalaget innehar fem raka segrar, sedan förlusten mot Inter. Hemmalaget har ett hektiskt schema, men ligaspelet borde, prioriteras här idag.

Roma har två raka segrar (Hellas Verona, Spezia) på hemmaplan men har det fortsatt tungt borta, där de samlat ihop betydligt mycket mindre poäng. När man åker till Turin för att gästa Juventus är det inte mycket som talar för gästerna enligt mig, trots att man löst två raka segrar. De kan prioritera ligaspelet lite mer än Juventus, men frågan är om inte kvaliteten lagen emellan spelar störst roll här.

Jag spelar på raka ettan till 1,66 @ betway.

  • Match: Juventus – Roma
  • Spel: Juventus (1)
  • Odds: 1,66 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 6/2

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar