Edmonton – Nashville

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Edmonton Oilers senaste match blev en sprakande tillställning, natten till söndag i Kanada, Scotiabank Saddledome. Båda lagen spelade tufft och fartfyllt direkt från nedsläpp, men vid ställningen 3-3, gjorde Matthew Tkachuk en väldigt tuff tackling på Zack Kassian. Zack reste sig och kastade handskarna. Utvisningen resulterade i att Oilers torskade i slutändan efter ett mål av svensken Elias Lindholm.

Nashville Predators målvakt stoppade samtliga 28 skott han fick på sig under söndagen och Kyle Turris gjorde matchens ända mål när han kapitulerade på en två mot noll chans tillsammans med Trenin. 1-0-segern över Winnipeg Jets i Bell MTS Place inkluderade Saros första hållna nolla. Enligt uppgifter står Pekka Rinne i målet inatt och han har förlorat tre av sina fem senaste matcher med 14 insläppta mål.

Jag spelar på Edmonton ML till 2,00 @ Unibet.

  • Match: Edmonton – Nashville
  • Spel: Edmonton ML
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 03:00, 15/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar