Karlskoga – Karlskrona

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Karlskoga segrade i senaste mötet när värmlänningarna vann i förlängningen mot Västerås. Därmed avslutades klubbens förlustsvit på tre raka matcher utan poäng. Karlskoga tillhör lagen som gör upp om topplatserna den här säsongen. Laget har en bred repertoar offensivt och man är ihop med Modo det laget som gör absolut flest mål. Defensiven har dessutom imponerat under denna säsong.

Karlskronas brukar oftast tappa efter jul. I och med att Linus Karlsson lämnade så känns det som att de inte alls blir lika slagkraftigt. Senast mot Västervik stod man för en hyfsat blek insats och det var lagets tionde förlust på 15 senaste bortamatcherna. Nu möter man ett starkt Karlskoga i Nobelhallen och där är hemmalaget starka och särskilt mot Karlskrona. Senaste elva mötena, hemma, har de vunnit.

Jag spelar på raka ettan till 1,63 @ betsson.

  • Match: Karlskoga – Karlskrona
  • Spel: Karlskoga (1)
  • Odds: 1,63 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:15, 18/1

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!