Aston Villa – Watford

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Aston Villa imponerade när klubben spelade oavgjort borta mot Brighton. Matchen innan dess var dock mindre glädjande, 1-6-förlust mot Manchester City. Onekligen blandad kompott. Alltjämt störs dessa lag av skadeproblematik och för Aston Villa, är Tom Heaton, Jed Steer, John McGinn, Keinan Davis, Wesley och Jonathan Kodija utan tillgång för tränaren Dean Smith. Laget bör också få problem ivkäll.

Watford visar upp just nu en positiv sida. Att de förmått att kraftsamla på ett sätt som detta och klättrat så pass i tabellen. Plötsligt ser gästerna stabila ut, tuffa att möta och skrapar ihop poängen. Senaste förlusten kom för över en månad sedan. De kommer från 0-0 mot “Spurs” och det följde upp en kross, på bortaplan, av bottenkonkurrenten Bournemouth. Gästerna bör vara favoriter här.

Jag spelar på Watford -0,25 mål (Asian Handicap) till 2,09 @ bethard.

  • Match: Aston Villa – Watford
  • Spel: Watford -0,25 (AH)
  • Odds: 2,09 @ bethard
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 20:30, 21/1

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar