Aston Villa – Newcastle

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Aston Villa återfinns på sjuttondeplats i Premier League. Två mycket tuffa matcher ställdes hemmalaget inför före uppehållet, vilka båda summerades i 1-2-förluster, och dessa mot Wolverhampton Wanderers samt Liverpool. Laget har Jota, Kenian Davis och Jed Steer skadade. Dessutom har Lions, Matt Targett, Björn Engels, Jack Grealish och Tom Heaton som tveksamma. De har nu tre raka möten med torsk.

Newcastle inledde säsongen undermåligt, men har numer fått någon form av ryck och även bättrat till sig avsevärt. Bournemouth samt West Ham United har värjts undan i de två senaste matcherna. Enbart en förlust på de fem senaste, uddamålet mot Chelsea. Gott med offensiv lust i matcherna. Och det har gett resultat. Gästerna har två raka segrar. Formen i respektive lag talar för gästerna i kvällens match.

Jag spelar på +0,5 mål (Asian Handicap) till 1,81 @ bethard.

  • Match: Aston Villa – Newcastle
  • Spel: Newcastle +0,5 (AH)
  • Odds: 1,81 @ bethard
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 25/11

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar