Burnley – Aston Villa

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Burnley kommer till onsdagens möte med två torskar i ryggen. Närmast förlorade hemmalaget mot Manchester United och på Boxing Day föll laget med uddamålet mot Ancelottis Everton. Idag väntar Aston Villa på Turf Moor, och hemmalaget har möjligheten att studsa tillbaka. Innan matcherna mot Everton och United tog dock laget tre poäng mot Newcastle respektive Bournemouth.

Aston Villa återfinns på 18:e plats i tabellen vilket innebär nedflyttning till Championship. Det är med andra ord ett krisdrabbat Villa som åker till Turf Moor på nyårsdagen. Närmast kommer Aston Villa från en tung 3-0-förlust mot nästjumbon Watford på bortaplan. Under säsongen har Aston Villa varit otroligt svaga på bortaplan. Av lagets 18 inspelade poäng har endast fyra av dem bärgats på resande fot

Jag spelar på Burnley +0,0 (Asian Handicap) till 1,40 @ bet365.

  • Match: Burnley – Aston Villa
  • Spel: Burnley +0,0 (AH)
  • Odds: 1,40 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 13:30, 1/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!